TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Türkiye-Macaristan 6. Dönem KEK Toplantısı'nın, Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ile Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Sayın Peter Szijjarto eşbaşkanlıklarında 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde Budapeşte'de gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir. Sayın Mustafa Varank'ın gerçekleştireceği ziyarete ilişkin hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Macaristan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Odamız (E-posta: bilecik@bileciktso.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.