Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yöneticileri ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim üyelerinin katılımı ile “ İlimizin Değerlerinin UNESCO Kültür Varlıkları Listesine Alınması” konusunda istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman YILMAZ, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Turizm Komisyonu Başkanı Yüksel GÖKÇEDAĞ, Bilecik TSO Meclis Üyesi Hakkı AYNUR, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. DR. İlhami YURDAKUL, Doç. Dr. Refik ARIKAN, Doç. Dr. Taner BİLGİN, Öğr. Görevlisi Mesut KAPLAN katıldı.
Toplantıda “ UNESCO Kültür Varlıkları Listesine “ dahil edilmesi düşünülen Bilecik’e ait değerler ile ilgili arşiv çalışmalarına başlaması konusunda görüş birliğine varıldı.