BMGK Irak Yaptırımlar Listesinin Güncellenmesi

• 04.02.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) 1518 (2003) sayılı kararı uyarınca faaliyet gösteren Irak Yaptırımlar Komitesi tarafından Birleşmiş Milletler nezdindeki Daimi Temsilciliklere ve Daimi Gözlemciliklere gönderilen Notanın örneği TOBB’ a iletilmiştir. Notada özetle, 1483 (2003) sayılı BMGK kararının 19. ve 23. paragrafları çerçevesinde malvarlıkları dondurulan şahıslar ve kuruluşlar listesinden, aşağıda yer alan kuruluşun çıkarıldığı bildirilmektedir: "IQe. 098 Name: RAYON STATE EST ABLISHMENT A.k.a.: RAYON STATE COMPANY"

• BMGK Irak Yaptırımlar Listesinin Güncellenmesi