Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019

  • 05.04.2019
  • BilecikTSO

27. İİT Helal Expo’ dan Odamıza gelen yazıda; 28 Kasım - Ol Aralık 2019 tarihleri arasında Dünya Helal Zirvesi 2019 ve 7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarının Sn. Cumhurbaşkanımızın yüksek himayelerinde gerçekleştirilecektir.
Dünya Helal Zirvesinde 2018 yılında 25 farklı ülkeden 60 konuşmacı sunumlarını yapmıştır.
Konuşmacıların yanı sıra, 25 farklı ülkeden 5000 delege konferansları ilgiyle takip etmiş, bunun yanı sıra, birçok üniversiteden öğrenci konferanslara ilgi göstermiştir. İslam ülkeleri Standartlar ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslami Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events İşbirliği ile gerçekleştirilen 6. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarı ise ABD, Afganistan, Avusturya, Bangladeş, Belçika, Cezayir, Fas, Filistin, Fransa, Gana, Hırvatistan, Hindistan, İngiltere, İspanya, Kamerun, Kanada, Libya, Lübnan, Maldivler, Malezya, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Rusya Federasyonu, Sri Lanka, Suudi Arabistan, Tayland, Tunus ve Türkiye ile birlikte 35 farklı ülkeden 316 yerli ve yabancı firma stand açarak ürünlerini tanıtmıştır. Fuar kapsamında gerçekleşen B2B görüşmelerinde yurt dışından 200 yabancı satın almacının katılımı ile katılımcılar ve satın almacılar arasında toplantılar gerçekleşmiştir. Zirve ve Fuarı 29 Kasım - 02 Aralık 2018 tarihleri arasında 80 ülkeden 38.750 yerli ve yabancı ziyaret etmiştir. Ayrıca Dünyaca ünlü İngiliz Müslüman müzisyen ve hayırsever Yusuf İslam da Dünya Helal Zirvesi'nde konuşmacı olarak yer almıştır. Dünya Helal Zirvesi Konseyi adına kendisine "Dünya Barış Ödülü" takdim edilmiştir.
Dünya Helal Zirvesi 2019 ve 7. İslam İşbirliği Teşkilatı Helal Fuarı'nı Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek himayeleri ile daha ileriye taşıma arzusundayız. Türkiye'yi Helal piyasasının merkezi yapmayı amaçlayan Dünya Helal Zirvesi ve eşzamanlı gerçekleştirecek olduğumuz 7. İİT Helal Fuarımızda, kurum ve kuruluşların yanı sıra, öncelikle gıda, turizm, finans, kozmetik ve diğer ilgili sektörlerden katılımcılarla birlikte tüm dünyada farkındalığın arttırılması hedeflemektedir. Dünya Helal Zirvesi aynı zamanda ülkemizin tanıtımına da katkı sağlayan önemli bir etkinliktir.
Bu çerçevede ilgili organizasyon için Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın vermiş olduğu desteklere teşekkür eder 2019 yılında Dünya Helal Zirvesini ve 7. İİT Helal Fuarını sizlerin katkı ve işbirliği ile daha güçlü bir şekilde organize etmeyi planlamaktayız.

Saygılarımızla

 

İletişim: DİLARA GİZEM DOGAN - 0549 458 79 30
dilara.gizem@discoverevents.com.tr

 

  • Dünya Helal Zirvesi İstanbul 2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç