İstanbul Ticaret Odası Tarafından 2019 Yılında Düzenlenen Fuarlar

• 14.05.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Ülkemizin ihracatının artırılması ve firmalarımıza yeni ihracat imkanlarının sunulabilmesini teminen, İstanbul Ticaret Odası tarafından 2019 yılında tüm sanayi, ticaret hizmet ve yatırım sektörleri, gıda ve içecek ürünleri ile konaklama endüstrisi alanlarında 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuarın düzenleneceği belirtilmektedir. Fuarlara ilişkin duyuru ve katılım sözleşmesi, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkanları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

• İstanbul Ticaret Odası Tarafından 2019 Yılında Düzenlenen Fuarlar