• 14.06.2019

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Sayın Liam Fox'un Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, TOBB bir iş forumunun düzenlenmesi planlanmaktadır. Bahse konu iş forumuna Sayın Fox iştirak ederek ülkemiz iş dünyasına hitap edecektir. İş forumu 18 Haziran 2019 Salı günü 11 :30 - 12:45 arasında Ankara'da TOBB hizmet binasında gerçekleştirilecektir. İş forumuna katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00'ye kadar katılım teyitlerini TOBB (Anara Daylan, E-posta: anara.daylan@tobb.org.tr) bildirmeleri gerekmektedir.

• Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Sayın Liam Fox Katılımlarıyla İş Forumu