Yalın Dönüşümde Sürekliliğin Sağlanması ve Yalın Üretim konulu eğitim programı

• 23.09.2019

Sayın Üyemiz; 24.09.2019 Salı günü (yarın) saat 13:00’de Odamızda, PROGİM Yalın Dönüşüm ve Yazılım Firması tarafından ‘’Yalın Dönüşümde Sürekliliğin Sağlanması ve Yalın Üretim’’  konulu eğitim programı düzenlenecektir. Katılımınızı bekler, saygılar sunarız.

HEDEF  Yalın dönüşümün nasıl gerçekleştirilmesi gerektiğini ve iyileştirmelerin sürekliliğinin sağlanması için yapılması gerekenleri paylaşmak. Geriye kaçışın engellenmesi için üretim planlama ve çizelgeleme kabiliyetlerinin artırılmasının faydalarını aktarmak. Çizelgeleme yazılımı ile günde 10 dakikada tüm tezgahların en verimli şekilde yüklenmesini uygulamalı göstermek.

İÇERİK :

ü  Yalın üretim kavramı, özellikleri

ü  Geçiş süreci kavramı

ü  7 İsraf (Muda) kavramı

ü  Tam zamanında üretim (JIT)

ü  Yalın dönüşüm metodolojisi

ü  İyi uygulama örnekleri

ü  Yalın dönüşümde sürekliliğin sağlanması için yapılması gerekenler

ü  Yalın Üretim’de üretim planına yaklaşım

ü  Her gün üretim planı değişimine nasıl son verilir

ü  Üretim çizelgeleme nedir, nasıl yapılır, faydaları nelerdir

ü  Örnek günlük çizelgeleme yapılması