Kamerun Yatırım Forumu 2019

• 21.10.2019

Sayın Üyemiz; TOBB’dan Odamıza intikal eden Kamerun Yatırım Forumu 2019 hakındaki yazı aşağıdaki gibidir.
Kamerun'un Douala şehrinde 27-29 Kasım 2019 tarihlerinde Kamerun Yatırım Forumu düzenleneceği bildirilerek, özellikle tarımsal üretim (mısır, pirinç ve balık) alanında yatırım yapacak firmaların davetli olduğu ifade edilmektedir.
Kamerun'un konumu itibariyle Orta Afrika'ya açılan bir kapı niteliğinde olduğu ve dolayısıyla Türk firmalarının Kamerun'dan Çad ve Orta Afrika Cumhuriyeti gibi ülkelere kolayca erişim sağlayabileceği değerlendirilerek, Kamerun Hükümeti nezdinde Türk firmalarına yönelik oldukça olumlu bir algı olduğu aktarılmaktadır.
Forumla ilgili detaylı bilgiye https://cif2019.com/public/ adresinden ulaşılabilmektedir.

• Kamerun Yatırım Forumu 2019