BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ KESKİN’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

• 15.07.2020

15 Temmuz’u Unutmayacağız, Unutturmayacağız;
Kaynağı ne olursa olsun darbe ve terör bir insanlık suçudur. Ancak birlikte çalışırsak daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz. Bizler Ülkemiz ve Milletimiz için büyük bir azimle çalışacak ve ülkemizi büyük hedeflere taşıyacağız.
Türkiye’nin Sivil toplumu olarak, 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden kahraman bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Şükrü KESKİN
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI  SN. ŞÜKRÜ KESKİN’İN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ  VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI