Siber Güvenlik Webinarı

• 09.10.2020

Sayın Üyemiz; TOBB’dan Odamıza intikal eden Siber Güvenlik Webinarı hakkındaki yazı aşağıdaki gibidir.

KOBİ'leri ve kurumları siber güvenlik konusunda bilgilendirmek amacıyla 13 Ekim 2020 Salı günü saat 14:00'te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet metni ekte sunulmaktadır.
İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde bireysel ve kurumsal siber güvenlik, sistem/veri güvenliği, risk ve tehditler ile siber suç türleri ve hukuki boyutları, güncel suç yöntemleri ve örnek vakalar anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

• Siber Güvenlik Webinarı