Bankart Başak Tedarik Zinciri Finansman Protokolu

  • 30.12.2020
  • BilecikTSO

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından başlatılan “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Projesi” kapsamında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Ziraat Bankası protokol imzaladı.
Üyelerimizin finansman ihtiyaçlarının karşılanabilmesi adına gerçekleşen protokol Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan protokol törenine, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Yöneticisi Canay DEMİRBEL, Ziraat Bankası Bilecik Şube Yöneticisi Mehmet Tahir SAVAŞ, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Meclis Üyesi Adem AKMAN, Genel Sekreter Vekili Doğan Gürkan AKYOL katıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Yöneticisi Canay DEMİRBEL arasında imzalanan protokol kapsamında, Bankkart Başak tedarik Zinciri Finansmanı ürünü ile alıcılar ve satıcılar arasında büyük bir tedarik zinciri kuruluyor, üye iş yeri ve kurumsal kart altyapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunuyor.
Bankkart Başak Tedarik Zinciri finansmanı ürünü ile topraktan sofraya, denizden masaya, 360 derece yaklaşımıyla üretim ve ticaret zincirinin bütün halkaları , sektörlerdeki tüm taraflar finansal açıdan destekleniyor.
Alıcı ile satıcı kendi aralarındaki ticareti, kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapacak, bu sayede iş hacimlerini artırabilecekler. Alıcı ve Satıcı arasında oluşabilecek tahsilat riski ortadan kalkacak, alıcının ürün ve ham maddeye daha hızlı ulaşması sağlanacak. Alıcı ve Satıcı kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabileceklerdir.
TOBB ve bağlı 365 oda/borsa ile 61 sektör meclisi üyesi iş yerleri, Ziraat Bankasının kurumsal kartı Bankkart Başak ile yapılacak alımlarda 540 güne kadar vade ve finansal avantajlardan yararlanabilecektir. Anlaşmalı mesleki birlik veya dernek üyesi satıcılar ise özel oranlarla ertesi gün yada banka garantisiyle blokeli veya taksit vadelerinde, tahsilatlarını gerçekleştirme imkanı elde edebileceklerdir.
Bu sistemle, zincirdeki riskleri ortadan kaldırarak, ticaretin daha etkin ve verimli yapılması desteklenecek, alıcının finansman ihtiyacı karşılanıp, üretim, istihdam, ticarette istikrar ve devamlılık sağlanacaktır.
Yapılan açıklamaların ardından, Ziraat Bankası Şube Yöneticisi Mehmet Tahir SAVAŞ Bankkart Başak ile ilgili sunum gerçekleştirirken, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN ile Ziraat Bankası Eskişehir Bölge Yöneticisi Canay DEMİRBEL, imzalanan protokolün hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundular.

 

BİLGİ İÇİN ; ZİRAAT BANKASI MÜŞTERİ HİZMETLERİ VE ŞUBELERİNDEN BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.
 

  • Bankart Başak Tedarik Zinciri Finansman Protokolu
  • Bankart Başak Tedarik Zinciri Finansman Protokolu
  • Bankart Başak Tedarik Zinciri Finansman Protokolu
  • Bankart Başak Tedarik Zinciri Finansman Protokolu

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç