SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı Tanıtım Toplantısı

• 16.02.2021

Girişimcilik ekosistemine ivme kazandırılması, inovatif iş fikirlerinin hayata geçirilmesi, yenilikçi girişim sayısının artırılması, iş fikrinin olgunlaştırılması ve firma kurmak için gerekli desteğin sağlanması, Eskişehir ve Bilecik'te firmasını kuran girişimcilerin en riskli dönem olarak adlandırılan ilk bir yıllık sürede mentorluk faaliyetleri ile desteklenmesi ve sürdürülebilirliklerinin sağlanması amacıyla Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi ARİNKOM Teknoloji Transfer Ofisi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı Transfer Ofisi iş birliğinde SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı yürütmektedir.

Bu kapsamda programın amacı, hedefi, başvuru koşulları ve program süreci gibi konularda bilgilendirme yapmak üzere 17 ŞUBAT 2020, ÇARŞAMBA günü saat 14:00'te çevrim içi olarak SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı Tanıtım Toplantısı düzenlenecektir.
Etkinliğe katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.

Kayıt için tıklayınız.

• SeedUP İnovatif Girişimcilik Programı Tanıtım Toplantısı