Slovak Matchmaking Fair 2021

• 27.04.2021
Sayın Üyemiz; TOBB' dan Odamıza gelen yazıda; Slovakya Ankara Büyükelçiliği'nin ilgide kayıtlı yazısı ile, Slovakya Ekonomi Bakanlığı'nın himayelerinde, 25-26 Mayıs 2021 tarihlerinde ZOOM'da "Slovak Eşleştirme Fuarı (Slovak Matchmaking Fair 2021)"nın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Bahsi geçen fuarın, Slovak ve yabancı katılımcıların bir araya gelerek ikili görüşmeler gerçekleştirmesi, potansiyel iş ortaklıkları ve yeni temaslar kurma noktasında etkili bir araç olması sebebiyle Slovakya'nın önemli bir etkinliği olarak görüldüğü belirtilmektedir.
İş insanlarının, potansiyel ortaklarıyla, hükümet temsilcileri ve Slovak Ticaret ve Yatırım Ajansı yetkilileriyle görüşme fırsatı yakalayabileceği söz konusu etkinliğin detaylı bilgileri ekte sunulmaktadır.

İlgili Üyelerimize saygı ile sunulur.
  • Slovak Matchmaking Fair 2021