• 07.06.2022
Sayın Üyemiz; Odamız, Denizbank ve Powersolar A.Ş. katılımıyla, Firmaların yenilenebilir enerji yatırımları için ihtiyaçlarına uygun proje ve finansal çözümleri firmalara aktarmak ve yenilenebilir enerji yatırımlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla “Yenilenebilir Enerji Proje ve Finansman Modelleri” hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. 08 Haziran 2022 Çarşamba Saat: 14:00’de Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Davut Aynur Konferans Salonunda yapılacak toplantıya katılım sağlamanız bizlere güç verecektir. Saygılarımızla.
  • Yenilenebilir Enerji Proje ve Finansman Modelleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı