ODAMIZ ve BEBKA İŞBİRLİĞİ İLE BİLECİK’TEKİ FİRMALARA YALIN ÜRETİM EĞİTİMİ VERİLECEKTİR.

  • 11.08.2022
  • BilecikTSO
BEBKA, Bilecik’te inovasyon ve verimlilik kapasitelerini artırmak isteyen firmalara yönelik Yalın Üretim Eğitimi düzenleyecek. Program ile kentteki firmaların rekabet gücü artırılacak.
Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), hizmet alanında bulunan illere yönelik sektörel bilgiler, yatırım fırsatları ve yatırım alanları ile ilgili araştırma ve bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra firmalara yönelik verdiği eğitim ve danışmanlık desteğine Bilecik’te gerçekleştirilecek ‘Yalın Üretim Eğitimi’ programı ile devam edecektir.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda BEBKA tarafından hayata geçirilecek eğitime katılmak isteyen firma temsilcilerinin 2 Eylül 2022 tarihine kadar başvurularını yapması gerekiyor. Eğitime katılmak isteyenlerin https://forms.gle/ziQR4QfVftJCFRdB7 linkinden başvuru formunu doldurarak başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.
SON BAŞVURU GÜNÜ : 2 EYLÜL 2022 (CUMA)
  • ODAMIZ ve BEBKA İŞBİRLİĞİ İLE BİLECİK’TEKİ FİRMALARA YALIN ÜRETİM EĞİTİMİ VERİLECEKTİR.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç