İhracatta Riskler ve Risk Yönetimi Eğitimi

• 11.01.2023
Sayın Üyemiz; Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından " İhracatta Riskler ve Risk Yönetimi Eğitimi " düzenlenecektir. Bilgilerinize arz ederiz.
Saygılarımızla.
Not; Eğitimlere iştirak eden kişilere Katılım Belgeleri e-posta yoluyla gönderildiğinden, eğitime katılırken ad-soyad ve e-posta adreslerinin düzgün ve net bir şekilde girilmesi önemlidir. Ad-soyadlarda türkçe karakter kullanılabilir ve yanına firma adı girmenize gerek yoktur.
Katılım Belgesi gönderimlerinde ad-soyad hususunda sistem ne görürse o şekilde düzenlenip, belge gönderimi sağlanacaktır. Tekrar düzeltme yapılmayacaktır. Çünkü ad-soyad bilgisi sistemden otomatik olarak çekilmekte ve sonradan düzeltme yapılamamaktadır. İlgili üyelerimize saygı ile duyurulur.
Zoom Webinar Çevrim İçi / 11 Ocak 2023 Çarşamba Günü Saat : 14:00
Zoom ID; 97677566585