Deprem Yardımı Dayanışma Kampanyası

• 07.02.2023
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrasında, depremden etkilenen iller için Oda ve Borsalarla koordinasyon içinde çalıştıklarını söyledi.​
Hisarcıklıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Depremden etkilenen illerimiz için Oda ve Borsalarımızla koordinasyon içinde çalışıyoruz. İş dünyası olarak dün olduğu gibi bugün de milletimizin, devletimizin yanında olacağız. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Gün birlik olma günü” dedi.
Deprem Yardımı Dayanışma Kampanyası. Ayrıntılar için http://tobb.org.tr
  • Deprem Yardımı Dayanışma Kampanyası