Startup Yatırımcısı Eğitim Seminerleri Programı

• 05.01.2023
Sayın Üyemiz; Ülkemizde hızla gelişen girişim ekosisteminin ve erken aşama girişim yatırımcılığının tanıtılması, yatırımcıların ve potansiyel yatırımcıların yatırım öncesi ve yatırım sonrası tüm süreçler ile ilgili bilgilendirilmesi ve ülkemizde startup yatırımcısı sayısının arttırılması amacıyla BEBKA, Invexen ve Startups.watch iş birliği ile Startup Yatırımcısı Eğitim Seminerleri Programı düzenlenecektir. Programın tanıtım görselleri ve yazıları ektedir.
Saygılarımızla.
Programa katılım için son başvuru tarihi 09 Ocak 2023, programın başlangıç tarihi ise 11 Ocak 2023 saat 19:00'dur. Başvuru linki: bit.ly/3hNcKfo
  •  Startup Yatırımcısı Eğitim Seminerleri Programı