İlimizde faaliyet gösteren okul servis sürücülerine ve öğrenci hosteslerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

  • 01.02.2019
  • BilecikTSO

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nda; Şoförler ve Otomobilciler odası ve TSO 08 no’lu Taşımacılık Meslek Komitesi tarafından “İlimizde faaliyet gösteren okul servis sürücülerine ve öğrenci hosteslerine yönelik” bilgilendirme semineri düzenlendi.Bilecik Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden 4.Sınıf Emniyet Müdürü Sn. Cevdet CANDAN tarafından katılımcılara Uyulması gerekli kurallar ve uygulama şekli hakkında bilgi verildi. Görevli Müdürlük personelleri tarafından slayt sunumu ile bilgilendirme yapıldı.Programa Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman AYDENİZ, Bilecik TSO 08 no’lu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet ŞAHİN, TSO 08 nolu meslek komitesi Başkan Yardımcısı ve Odamız üyesi yolcu taşıyan kooperatiflerin yöneticileri ile çok sayıda şoför, servis hostesi katıldı.

 

  • İlimizde faaliyet gösteren okul servis sürücülerine ve öğrenci hosteslerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.
  • İlimizde faaliyet gösteren okul servis sürücülerine ve öğrenci hosteslerine yönelik bilgilendirme semineri düzenlendi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç