• 20.02.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde kurulması planlanan ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı. Bilecik Valisi Sn.Bilal ŞENTÜRK Başkanlığında düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Akın YILMAZ, Gölpazarı İlçesi Kaymakamı İbrahim GÜNEŞ, Osmaneli İlçesi Kaymakamı Naif YILMAZ, Yenipazar İlçesi Kaymakamı Yavuz KARTAL, Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat KAZICI, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis NALBANT, Bilecik Tarın ve Orman İl Müdürü Necmettin YOLDAŞ, Bilecik TSO Genel Sekreteri Özgür ERDEM, Bozüyük TSO Genel Sekreteri Bedri ÖZTÜRK, BEBKA İl Koordinatörü Fatih AYDIN, İlimizde kurulu OSB’lerin Müdürleri, Tarım Orman İl Müdürlüğü Temsilcileri Katıldı.
Toplantıda Gölpazarı’nda kurulması planlanan Gıda İhtisas OSB ve Yenipazar’da kurulması planlanan Hayvancılık İhtisas OSB. Hakkında bilgiler verildi. BEBKA Kalkınma Ajansı desteği ile yapılacak olan OSB’lere ilişkin fizibilite çalışması hakkında katılımcıların görüşleri alındı.

• Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde kurulması planlanan ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri ile ilgili istişare toplantısı yapıldı