BEBKA Yönetim Kurulu Eskişehir’de Toplandı

• 20.02.2019

BEBKA, “Sanayide Yenilik ve Rekabetçilik Şurası”na hazırlanıyor…Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Yönetim Kurulu Şubat ayı toplantısıEskişehir'de yapıldı.Toplantıya, Bursa Valisi Yakup Canbolat, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Bilecik ValisiBilal Şentürk, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bilecik Belediye Başkanı NihatCan, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Bilecik Ticaret ve Sanayi OdasıBaşkanı Şükrü Keskin ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldılar.Gündemindeki konuları ele alan BEBKA Yönetim Kuruluna, 2018 yılı birim faaliyet raporusunulurken, önümüzdeki günlerde Bursa’da gerçekleşmesi planlanan Bursa Eskişehir veBilecik illerini kapsayan “TR41 Bölgesi Sanayide Yenilik ve Rekabetçilik Şurası” ile yineBursa’da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile BEBKA’nın işbirliğinde gerçekleştirilecek Science Expo (Bilim Şenliği) etkinliği hakkında bilgi arz edildi.

• BEBKA Yönetim Kurulu Eskişehir’de Toplandı