BEBKA MAYIS AYI YÖNETİM KURULU BURSA’DA TOPLANDI

• 22.05.2019

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısı Bursa İli Merkez ilçesi Mudanya’da gerçekleştirildi. BEBKA’nın Mayıs ayı Yönetim Kurulu toplantısına Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim BURKAY, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin ile BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim katıldılar.Gündemindeki konuları ele alan BEBKA Yönetim Kurulu, daha sonra katılımcılarla birlikte iftar yaptı.

• BEBKA MAYIS AYI YÖNETİM KURULU BURSA’DA TOPLANDI