TÜRKİYENİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU ARAŞTIRMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

  • 30.05.2019
  • BilecikTSO

İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’’ araştırması sonuçları yayımlandı. Araştırma sonuçlarına göre Odamızda Şube kaydı bulunan 10 kuruluş listede yer buldu.
Odamıza kayıtlı olan ve sıralamaya giren kuruluşlar şunlardır; Şenpiliç Gıda San.A.Ş. (86 sıra), CP Standart Gıda San. Tic. A.Ş. (95. Sıra), Çimsa Çimento San. Tic. A.Ş.(127. Sıra), Anadolu Efes Biracılık Malt San. A.Ş. (146. Sıra), Sofra Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş.(149.sıra), Arslan Alüminyum A.Ş (285.sıra), Vatan Plastik San. Ve Tic. A.Ş.(289. Sıra), Elba Basınçlı Döküm San. A.Ş.(292. Sıra), MEY Alkollü İçkiler San. Ve Tic. A.Ş.(419. Sıra) ve Bien Yapı Ürünleri San. Tur. Ve Tic. A.Ş. (442. Sıra).
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN şunları söyledi; Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında yer alan Odamız üyesi firmaları Odamız ve şahsım adına tebrik ediyorum. Ülke ekonomisinin can damarı olan, sağladıkları istihdam ile vatandaşlarımıza aş ve iş kapısı olan tüm sanayicilerimiz bizim için çok değerlidir. Kalkınmanın ve büyümenin üretimden geçtiği günümüzde, elini taşın altına koyan, tüm olumsuzluklara rağmen üretmeyi ve istihdam sağlamayı sürdüren tüm sanayicilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Ülkemizin ve ilimizin geleceği için çalışan ve üreten sanayi kuruluşlarının sayısını artırmak üzere tüm gücümüzle çalışmalıyız. Tam doluluk oranına ulaşamayan Organize Sanayi Bölgelerimizde boş yer kalmamasını sağlamak ve özellikle yeni kurulacak olan 3. Organize Sanayi Bölgesine yeni yatırımcıları çekmek amacı ile ilimizdeki tüm dinamiklerle ortak hareket etmeliyiz.
Saygılarımla.

 

  • TÜRKİYENİN 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU ARAŞTIRMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç