• 18.07.2019

BEBKA tarafından organize edilen, ''TR41 (Bilecik, Bursa, Eskişehir) Bölgesinde İl Düzeyinde Çalışmayan, Eğitim ve Öğrenimde Olmayan Gençlik (NEET) Araştırması Çalıştayı'' Odamızda gerçekleştirildi. Çalıştaya Bilecik Valisi Sn. Bilal ŞENTÜRK, İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Osman YILMAZ, Bilecik TSO Başkanı Sn. Şükrü KESKİN, kamu kurumu idarecileri, belediye ve sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri ve BEBKA temsilcileri katıldı.
Çalıştay kapsamında, eğitim öğretimde olmayan ve çalışma hayatının dışında olan gençlerimiz için yapılması gerekenler ve çözüm önerileri tartışıldı.

• TR-41 (BİLECİK-BURSA-ESKİŞEHİR) BÖLGESİNDE İL DÜZEYİNDE ÇALIŞMAYAN EĞİTİM VE ÖĞRENİMDE OLMAYAN GENÇLİK (NEET) ÇALIŞTAYI ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİ