• 31.07.2019

BEBKA Teknik Destek Programı kapsamında, Bilecik Ticaret İl Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından hazırlanan “ Ahilik Teşkilatından Sosyal Kooperatifçiliğe” adlı projenin açılış toplantısı odamızda gerçekleşti. Odamız tarafından desteklenen proje kapsamında ahilik kültürünün tanıtılması ve yaşatılması ile sosyal kooperatifçiliğin yaygınlaştırılması ve desteklenmesi amaçlanmaktadır. Toplantıya Bilecik Valisi Bilal ŞENTÜRK, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Ticaret İl Müdürü Şinasi BALTA, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek SUBAŞI,İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Uysal AĞAOĞLU,İl Emniyet Müdürü Ertuğrul NAMAL, Osmaneli Belediye Başkanı Münir ŞAHİN, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri SUER, Vali Yardımcısı Akın YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Harun MİNDİVAN, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit GÖLCAN, İl Müftüsü Necati AKKUŞ,Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa BUDAK, Esnaf Odaları Yöneticileri, Kamu Kurumu Müdürleri ve İl protokolü katıldı.

• "AHİLİK TEŞKİLATI'NDAN SOSYAL KOOPERATİFÇİLİĞE" KONULU TOPLANTI BİLECİK TSO'DA YAPILDI