• 01.08.2019

Bursa Eskişehir ve Bilecik illerimizin turizm potansiyelinin tanıtılması, ülkemiz ve Kore Cumhuriyeti arasında iş birliği imkanlarının artırılması amacıyla, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma AJANSI (BEBKA) tarafından Bursa İlimizde turizm tanıtım etkinliği organize edilmiştir. Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Ersin ELÇİN' in teşrifleriyle düzenlenen GALA Yemeği'ne Odamızı temsilen Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Ercan DÜZGÜN ve Turizm Komisyonu Başkanımız Yüksel GÖKÇEDAĞ katılmıştır.

• Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Ersin ELÇİN' in teşrifleriyle düzenlenen GALA Yemeği