Huzurevi sakini saygı değer büyüklerimiz TSO' yu ziyaret etti

• 05.08.2019

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice DOST, Huzurevi Müdürü Seyhan ŞİMŞEK ve Huzurevi sakini saygı değer büyüklerimiz TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN’e ziyarette bulundular. Huzurevi sakini saygı değer büyüklerimiz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek “bizleri bırakmayan Ticaret ve Sanayi Odamıza ve Başkanı Şükrü KESKİN’e teşekkür ederek, Allah razı olsun diyoruz. dediler.  Başkan Şükrü KESKİN ; Sevilen bir yaşlı, çiçekler açmış kır’lar gibidir. Bizimde ziyaretlerimiz sürekli devam edecek. Sürekli yanınızda olacağım dedi. TSO Genel Sekreteri Özgür ERDEM, Ticaret Sicil Müdürü Nahit MENTEŞE, ziyarete katıldılar.

• Huzurevi sakini saygı değer büyüklerimiz TSO' yu ziyaret etti