• 07.08.2019

Odamız, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi ve BEBKA işbirliğinde “ İşletmelerde AR-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel Yetiştirilmesi Eğitimi “ hakkında ön bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Dr.İsmail DURGUN tarafından yapılan sunumlar eşliğinde gerçekleşen toplantıya Bilecik TSO Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Harun MİNDİVAN ve Odamız üyeleri katıldı.

• İşletmelerde AR-Ge, İnovasyon ve Teknoloji Odaklı Personel Yetiştirilmesi Eğitimi