İnşaat Meslek Komitesi Toplantısı Osmaneli' de düzenlendi

• 12.09.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası İnşaat Meslek Komitesi tarafından Osmaneli ilçemizde inşaat sektörü istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Osmaneli ilçesi Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet tesislerinde düzenlenen toplantıya; Osmaneli Kaymakamı Naif YAVUZ, Osmaneli Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri SÜER, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik TSO Başkan Yardımcıları Murat Serhat ÖZTÜRK, Ercan DÜZGÜN, Bilecik TSO Meclis Üyeleri Abdülselam AĞDAĞ, Ercan ÖZTÜRK, Bahattin ÜSTÜN, TSO Genel Sekreteri Özgür ERDEM, İnşaat Meslek Komitesi üyeleri ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren, Bilecik TSO üyeleri katıldı.

Toplantıda son dönemde gerçekleşen mevzuat değişiklikleri hakkında katılımcıların görüşleri alındı. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin yaşadığı sorunlar ve beklentileri istişare edilerek ilgili kurumlar nezdinde girişimde bulunulması kararlaştırıldı.
Katılımcılar toplantıyı organize eden Bilecik TSO İnşaat Meslek Komitesine teşekkürlerini ileterek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

• İnşaat Meslek Komitesi Toplantısı Osmaneli' de düzenlendi