Devlet Destekli Alacak Sigortası hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi

• 08.10.2019

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Halksigorta Genel Müdürlüğü işbirliğinde " Devlet Destekli Alacak Sigortası " hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Bilecik TSO eğitim sınıfında düzenlenen toplantıya odamız üyesi firmaların yetkilileri katıldı. Toplantıda işletmelerin vadeli satışlardan doğan alacaklarını teminat altına aldıkları bir sigorta ürünü olan " Devlet Destekli alacak Sigortası " hakkında detaylı bilgiler verildi.

• Devlet Destekli Alacak Sigortası hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi