Enerji Yöneticisi Eğitim Programı Sertifika Töreni

• 21.01.2020

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ve BEBKA Teknik Destek Programları kapsamında destek almaya hak kazanan " Enerji Yöneticisi” eğitim programı sona erdi.

Eğitim Bilecik TSO üyesi firmaların mühendisleri ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden oluşan 20 kişinin katılımı ile İstanbul’da düzenlendi.
Eğitimi başarı ile tamamlayan kişilerin katılım belgeleri Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen törenle kendilerine takdim edildi.

Programda konuşan Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN;
“Bildiğiniz üzere Sanayicimizin üretim maliyetlerinde enerji maliyeti en yüksek paya sahip olanıdır. Enerjide yapılacak olan tasarruf, firmalarımızın ve dolayısıyla ülke ekonomisinin kalkınması anlamında önemli bir rol oynayacaktır. Bu anlamda enerjide tasarruf bilincini yaygınlaştırmak ve enerji tasarrufunu hangi yöntemlerle daha etkin bir şekilde yapılması gerektiği konusunda üyelerimizin detaylı bilgiye ulaşmasını sağlamak amacı ile bu eğitim programını hazırladık. Projemiz BEBKA tarafından destek almaya hak kazandı ve projemiz BEBKA destekleri ile sona erdi. Proje kapsamında eğitim alan 20 kişilik bu ekip ile bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Konu ile alakalı farklı eğitimler ve ortak çalışmalar düzenlemeye devam edeceğiz.” dedi .

• Enerji Yöneticisi Eğitim Programı Sertifika Töreni