MEGİP PROJESİ KAPSAMINDA 1780 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLECEK

• 14.02.2020

Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyesi işyerlerinde düzenlenecek olan MEGİP Projesi kapsamındaki istihdam garantili meslek edindirme kurslarının protokolleri imzalandı.

İşgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücünün yetiştirilmesi için, kamu-özel sektör işbirliğinde, teorik ve uygulamalı eğitimlerin birleştirilmesini içerecek şekilde mesleki eğitim programlarının düzenlenmesini sağlayarak istihdama katkıda bulunmayı amaçlayan MEGİP Projesi kapsamında 1780 kişi programa dahil olan odamız üyesi 19 firmada işe yerleştirilecektir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen MEGİP Projesi imza törenine Bilecik Valisi Sn. Bilal ŞENTÜRK, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sn. Şükrü KESKİN, Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sn. Ayhan TOZAN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Nurgül ÖZBAY ve program kapsamında kursiyer talep eden firmaların yetkilileri katıldı.

• MEGİP PROJESİ KAPSAMINDA 1780 KİŞİ İŞE YERLEŞTİRİLECEK