• 14.07.2020

Bilecik'te faaliyet gösteren Sanayi kuruluşlarının temsilcilerine “İlimizdeki tarım sektörü” İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş tarafından tanıtıldı.
Vali Bilal Şentürk, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Kamu Kurumu yetkilileri, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ile Sanayi kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı etkinlik, Gölpark'ta doğa yürüyüşü ile başladı.
Yürüyüşün ardından Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Tesislerinde geniş katılımlı toplantı gerçekleştirildi.

• İlimizdeki tarım sektörü İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş tarafından tanıtıldı.