Türk Telekom İl Müdürü Sn. Ramazan GEZER, Odamızı ziyaret etti.

• 12.08.2020

Türk Telekom İl Müdürü Sn. Ramazan GEZER, Odamızı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN ve Odamız Meclis Üyesi Ercan ÖZTÜRK tarafından ağırlanan Ramazan GEZER, Türk Telekom tarafından hayata geçirilen yeni teknolojiler hakkında bilgi verdi. Görüşmede üyelerimizden, gelen talep ve beklentiler ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz ile yapılan istişare toplantıları neticesinde ortaya çıkan sonuçlar Sn. Ramazan GEZER’ e iletildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü KESKİN Ramazan GEZER’ e ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

• Türk Telekom İl Müdürü Sn. Ramazan GEZER, Odamızı ziyaret etti.