Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında Bilecik TSO üyesi 10 firma yer aldı.

  • 14.08.2020
  • BilecikTSO

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılmakta olan ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’’ sonuçları açıklandı. Bu yıl İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 10 firma yer aldı.
Termal Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (238. sıra) ve Erşan Et ve Et Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (316. sıra), şirket merkezleri Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasına kayıtlı firmalar olarak listeye girme başarısı gösterdi.
Ayrıca Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasında şube kaydı bulunan; Bien Yapı Ürünleri San. Tur. Tic. A.Ş. (8.sıra), Demisaş Döküm Emaye Mamulleri A.Ş. (101.sıra) , Camiş Madencilik A.Ş. (105. Sıra), Hepşen Kimya San. Tic. Ltd. Şti. (182. sıra), Türk YTONG Sanayi A.Ş. (379. Sıra), Müsellimoğlu Demir Çelik Tic. San. Ltd. Şti.(401.sıra), Sezersan Matbaacılık ve Ambalaj San. Tic. A.Ş.(437. Sıra) ve Seranit Granit Seramik San. Tic. A.Ş.(442.sıra) firmaları listede yer aldı.
Konu hakkında açıklama yapan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN şunları söyledi.
İstanbul Sanayi Odası tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasının ardından, ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’’ sonuçları da açıklandı. Firmaların 2019 yılı net satış rakamları dikkate alınarak yapılan sıralamada Odamız üyesi 10 firmanın yer alması bizleri memnun etmiştir. Termal Seramik San. ve Tic. A.Ş. ile Erşan Et ve Et Ürünleri San. Tic. A.Ş. merkezi odamıza kayıtlı firmalar olarak listeye girmiştir. Ayrıca odamızda şube kaydı bulunan Bien Yapı Ürünleri San. Tur. Tic. A.Ş. , Demisaş Döküm Emaye Mamulleri A.Ş. , Camiş Madencilik A.Ş. , Hepşen Kimya San. Tic. Ltd. Şti. , Türk YTONG Sanayi A.Ş. , Müsellimoğlu Demir Çelik Tic. San. Ltd. Şti. , Sezersan Matbaacılık ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. ve Seranit Granit Seramik San. Tic. A.Ş. listede yer almaktadır.
Zorlu geçen 2019 yılında, tüm zorluklara rağmen üreterek katma değer sağlamaya devam eden, istihdam sağlayarak aş ve iş yaratan bu listedeki tüm sanayicilerimize şahsım ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerimi sunuyor, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum dedi.

 

  • Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında Bilecik TSO üyesi 10 firma yer aldı.
  • Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında Bilecik TSO üyesi 10 firma yer aldı.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç