• 08.01.2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, oda ve borsaların genel sekreterleri ile video konferansta bir araya geldi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili D. Gürkan AKYOL’ un da katıldığı toplantıda pandemi sürecinde il ve ilçelerde yaşanan sorunlar değerlendirilerek, oda-borsa sisteminin hizmet kapasitesinin güçlendirilmesi ve yeni projeler için görüş alışverişinde bulunuldu.

• TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Oda/Borsaların Genel Sekreterleri ile bir araya geldi