“LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME WEBİNARI” DÜZENLENDİ

  • 13.01.2021
  • BilecikTSO

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz tarafından lisansüstü eğitim programlarını, kamu kurumları ve sanayi firmalarını tanıtmak amacıyla “Lisansüstü Eğitim Programları Bilgilendirme Webinarı” düzenlendi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Başkanı Şükrü KESKİN programda sözlerinde; “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Bilecik için yapılabilecek olan gerek Ar-ge tabanlı projelerin arttırılması , gerekse Sanayinin canlanabilmesi için, bilginin kaynağı Üniversite ile yenilikçi ürünleri üretecek olan Sanayi sektörünün devletin desteği ve yol göstericiliğinde bir araya gelme çalışmalarına duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim.
Son yıllarda özellikle Sanayileşmiş ve küresel pazarlara hitap eden ürünleri üreten ülkeler, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliğini (KÜSİ) güçlendirmekte ve önemli kazanımlar elde etmektedir. Ülkemiz Sanayisinin daha rekabetçi bir yapıya kavuşturulması, Ar-Ge, yenilikçi temelli bir dönüşümün sağlanması , daha modern,rekabetçi ve üretim gücü daha yüksek bir Türkiye hedefine ulaşılabilmesi için Kamu kurumlarımız, Üniversitelerimiz ve Sanayimiz önem arz etmektedir.” dedi .

 

  • “LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME WEBİNARI” DÜZENLENDİ
  • “LİSANSÜSTÜ EĞİTİM PROGRAMLARI BİLGİLENDİRME WEBİNARI” DÜZENLENDİ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç