Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü toplantısı; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

  • 13.01.2021
  • BilecikTSO

Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Arasında İmzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi.

 

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü toplantısı; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami AKYOL, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan ŞİŞMAN, Bilecik TSO Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma İVRENDİ ve Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel GÜRSOY katıldı.


Kurumlar arasında imzalanan protokolün kapsamı, Sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün yetiştirilmesi için okullarda eğitimi verilen meslek alanlarında öğrenci ve öğretmenlerin sosyal ve zihinsel becerilerinin geliştirilmesi, mesleki bilgi ve becerilerinin ve yabancı dil yeteneklerinin arttırılmasını sağlamaktadır.


 

  • Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü toplantısı; Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç