• 08.03.2021
Toplumların gelişmişlik düzeylerinin temel kaynağı kadınlarımızdır. Kadınlarımız dünyanın hiç bir Coğrafyasında görülmeyecek özverilerle bu toprakların Vatan olmasında mücadele vermiştir. Dünya Emekçi Kadınlar Günü, kadın haklarının daha da ileriye götürülmesi ve bu destansı mücadelenin unutulmaması adına son derece önemlidir.
Bu vesile ile yarınlarımızın mimarı olan Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz bizi biz yapan başta Şehit anneleri olmak üzere bütün kadınlarımızın “Dünya Kadınlar günü " kutlu olsun.
  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ KESKİN’İN “08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLAMA MESAJI