• 01.04.2021
İkinci İnönü Zaferinin 100.yıl dönümü, Bilecik-Bozüyük ilçesindeki Metristepe ve Bozüyük İnönü savaşları Şehitliği’nde düzenlenen törenlerle Şehitlerimiz rahmetle anıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN; “İnönü Savaşları’ndan II. İnönü Zaferi’nin 100. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”
  • Metristepe ve Bozüyük İnönü savaşları Şehitliği’nde düzenlenen törenlerle Şehitlerimiz rahmetle anıldı.