Maden Sahası Rehabilitasyonu ağaçlandırma programı gerçekleştirildi.

• 02.04.2021
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi, Aze Madencilik ve Dış Ticaret Sanayi Ltd. Şti. Firma Sahibi İrfan SÖĞÜT tarafından Maden Sahası Rehabilitasyonu ağaçlandırma programı gerçekleştirildi.
Maden Sahası Ağaçlandırma Programına; Bilecik Vali Yardımcısı Yunus Fatih KADİROĞLU, Bilecik Belediye Başkanı Semih ŞAHİN, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem KAYA, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İsmet KIZILDAĞ, Bilecik TSO Meclis Üyesi Hakkı AYNUR, Bilecik Orman İşletme Müdürü Tuncay YAKIN, Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem TÜFEKÇİOĞLU, Bilecik Mermerciler Derneği Başkan Yardımcısı Kenan ŞENŞAR, Söğüt Orman İşletme Şefi Ali KAYMAZ, Bilecik Kızılay Derneği Başkanı Mefail ATEŞ, Bilecik Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk ERDAĞI, Aze Madencilik yönetici ve çalışanları ile çok sayıda konuk katıldı.
“Aze Madencilik Firma sahibi İrfan SÖĞÜT, Maden Sahamızın Rehabilitasyonu ile Sosyal Sorumluluk projemize, katılım gösteren Kurumlarımıza, Sivil Toplum Örgütlerine ve yetkililerine destekleri için teşekkür ederim.” dedi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Odamız üyesi Aze Madencilik tarafından gerçekleştirilen bu örnek proje çalışmalarından ve kıymetli misafirperverliğinden dolayı Sayın İrfan SÖĞÜT’ e, bu süreçte her türlü desteği sunan, Bilecik Mermerciler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerine, Bilecik Orman İşletme Müdürü Tuncay YAKIN ve Söğüt Orman İşletme Şefi Ali KAYMAZ’a teşekkür ederek, doğa ve çevremiz için önem arz eden bu tür proje ve çalışmaların daima yanında, destekçisi olacağız.” dedi.
  • Maden Sahası Rehabilitasyonu ağaçlandırma programı gerçekleştirildi.