• 08.04.2021
Odamız, KOSGEB İl Müdürlüğü, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Finans Proje Yönetim Danışmanlık işbirliğinde, Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Bilecik Teşvik Bilgilendirme ve Tanıtım istişare toplantısı düzenlendi.
Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi başlıklı toplantıda, Ülkemiz 2023 vizyonu doğrultusunda yüksek katma değerli, orta-yüksek ve ileri teknolojili ürünlerin yerli imkan kabiliyetlerle üretimine destek olmak amacıyla, Finans Proje Yönetim Danışmanlık Firması Yetkili Bağımsız Değerlendiricisi Pelin IŞIK ÇAKAR tarafından sunum gerçekleştirildi.
Bilecik KOSGEB İl Müdürü Kadir ER tarafından “Kobi’lere ait Stratejik Ürün Destek Programı” hakkında bilgiler verildi.
Gerçekleşen Toplantıya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik KOSGEB İl Müdürü Kadir ER, Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdür Vekili Hediye İMAN, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyesi Orhan ŞİŞMAN, Bilecik TSO Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL, Odamız Üyesi İşletmelerin yetkili ve temsilcileri katıldı.
  • Teknoloji Odaklı Sanayi Hamlesi Bilecik Teşvik Bilgilendirme ve Tanıtım istişare toplantısı düzenlendi