• 09.04.2021
Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) kapsamında Bilecik tanıtım ve bilgilendirme toplantısı 9 Nisan Cuma günü Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen programda, Mesleki Eğitimi Tanıtma Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) hakkında İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL tarafından Uygulanacak proje kapsamında; Mesleki Eğitim Merkezleri ile işletmeler arasında var olan güçlü bağın daha da geliştirilmesi, işletmelerin gün geçtikte artan kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması, işletmelerin mesleki eğitimle ilgili devlet teşviklerinden daha fazla yararlanmalarının sağlanması amacıyla gerçekleştirilecek faaliyetlerle ilgili sunum gerçekleştirdi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN; İş dünyasının üretim sürecinde ihtiyaç duyduğu nitelikli aranan eleman beklentileri ile Mesleki Bilgi ve Becerinin geliştirilmesinin önemine değindi.
Gerçekleşen toplantıya, İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanı Süleyman AKGÜL, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü KESKİN, Bilecik Esnaf Odaları Başkanı Halit GÖLCAN, Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Bilecik Merkez ve İlçeler Mesleki Eğitim Müdürleri, Bilecik Merkez ve İlçeler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürleri katıldılar.
  • Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi (METYAP) Kapsamında Bilecik Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı