BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINA YATIRIMCILARDAN ZİYARET

  • 11.06.2021
  • BilecikTSO
Bursa-İstanbul Bilecikliler Dernekleri ve Çeşitli Sektörlerden İş adamlarından oluşan heyet Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Bursa - İstanbul Bilecik’liler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray eski Yöneticisi-İş adamı Turgay KIRAN, Bursa Barutçuoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa BARUTÇUOĞLU, Karkent Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali SAYIN, Emelya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yaşariye DOĞAN, Bulgaristan Bursa Konsolosu Veselin BOJİLAV, Bulgaristan Bursa Ticari Ataşesi Lübomir LÜBENOV, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye TEKİN ve çeşitli sektörlerden iş adamlarından oluşan heyet odamıza ziyaret gerçekleştirdiler.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yrd. Sabri ÇOBANOĞLU, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ersel EMİROĞLU , Orhan ŞİŞMAN, Meclis Üyeleri; Ercan ÖZTÜRK , İbrahim Engin ERGİN ve Oda Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL misafirlerini Meclis toplantı salonunda ağırladılar.

Karşılıklı sohbette, bölgemiz genelinde ticaret-tekstil alanlarında iş imkanları ve yatırım alanları için fikir alış verişinde bulundular. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü KESKİN “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak bölgemizde yatırım yapmak isteyen Sanayici ve İş adamlarına kapımız daima sonuna kadar açık,taş üzerine taş koymak isteyenin daima yanındayız, nazik ziyaretlerinden ötürü kıymetli misafirlerimize teşekkür ederim.”dedi.


  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINA YATIRIMCILARDAN ZİYARET
  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINA YATIRIMCILARDAN ZİYARET
  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINA YATIRIMCILARDAN ZİYARET
  • BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASINA YATIRIMCILARDAN ZİYARET

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç