• 19.07.2021
“Bayramlar, insanların dayanışma ve paylaşma içerisine girdiği, birlik ve beraberlik günüdür. Bu güzel günlerin asıl anlamı küslüklerin son bulması, kardeşlik duygularıyla birbirimize daha sıkı sarılmamızdır.

Unutmayalım ki sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız daha da artacaktır. Bu vesileyle milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma , dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kılarsak inanıyorum ki daha güzel günlere tez zamanda ulaşacağız.

Mübarek Kurban Bayramı'nın büyük Milletimize, Türk İslam âlemine ve tüm insanlığa öncelikle sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun."

Şükrü KESKİN
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

• BİLECİK TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ KESKİN'İN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI