11. Yörex Yöresel Ürünler Fuarında Bilecik Tanıtıldı

  • 21.10.2021
  • BilecikTSO
Bu yıl 11. düzenlen Türkiye’nin ilk ve en büyük yerli malı tanıtım organizasyonu olan Yöresel Ürünler fuarı ( YÖREX ) 20 Ekim Çarşamba günü Anfaş/Antalya Fuar ve Kongre Merkezinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat HİSARCIKLIOĞLU tarafından açılışı gerçekleştirilerek misafirlerine kapılarını açtı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan DÜZGÜN, Meclis Başkan Yardımcısı Sabri ÇOBANOĞLU, Meclis Üyesi Yüksel GÖKÇEDAĞ, Yönetim Kurulu üyesi Ersel EMİROĞLU fuar açılış programına katılarak, Bilecik tanıtım standında yerini aldılar.
Bilecik Valiliği koordinasyonunda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Osmaneli Belediye Başkanlığı ve Pazaryeri Belediye Başkanlığı ortaklığı ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası destekleriyle Anfaş/Antalya fuar ve kongre merkezinde Bilecik standı yerini aldı.
Fuarda, Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’imizin, Yöresel ve Coğrafi işaretli ürünleri ile geleneksel kültürü ve turizm alanlarında bir çok tanıtımları gerçekleştirilmektedir.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç