• 19.01.2022
S.S. Gölpazarı Nefsi-göl Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi gerekli yasal prosedürleri tamamlayarak Ticaret Sicil Müdürlüğümüz tarafından kuruluşunu gerçekleştirdi.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü KESKİN ve Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri SUER kuruluş işlemleri esnasında bulunarak, girişimci bayanları gerçekleştirdikleri kadın kooperatifleşme çalışmaları için tebrik ederek başarılar dilediler.
Odamız, Genel Sekreteri Doğan Gürkan AKYOL ve Ticaret Sicil Müdürü Nahit MENTEŞE’ de Kooperatif oluşumunu gerçekleştiren Yönetim Kurulu üyelerini tebrik ettiler.

• S.S. Gölpazarı Nefsi-göl Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin kuruluşu hayırlı olsun