• 14.09.2022
35. Ahilik haftası kutlamaları Bilecik Ticaret İl Müdürlüğü öncüğünde, Esnaf ve Sanatkarlar ile Meslek kuruluşlarının temsilcilerinin katılımları ile başladı.
Kutlama Heyetinde; Ticaret İl Müdürü Şinasi BALTA, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Düzgün, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Halit GÖLCAN, İlçelerimizden katılım sağlayan Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanları ile yılın Ahisi Erol Çakmak, yılın kalfası Gamze Kaya ve yılın çırağı Ayşegül Karaca yeraldı.
Program dahilinde heyet, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı makamında ziyaret etti. Sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar işyerlerinde ziyaret edilerek Ahilik haftaları kutlandı. Sonrasında Ahilik kutlama törenlerine geçildi.
Ahi Evran-ı Veli’yi ve Ahi Şeyh Edebali’yi rahmet ve minnetle anıyor, esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere bütün halkımızın Ahilik haftasını kutluyoruz.
  • BİLECİK ESNAF VE SANATKARLAR MESLEK KURULUŞLARI TEMSİLCİLERİNİN KATILIMI İLE "AHİLİK HAFTASI" KUTLAMALARI BAŞLADI