• 23.09.2022
Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Keskin’e veda ziyaretinde bulundu.
Bilecik Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal emekli olması sebebi ile gerçekleştirdiği ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanımız Şükrü Keskin, Yönetim Kurulu Üyemiz Orhan Şişman ve Meclis Üyemiz Hakkı Aynur ile görüşerek bir süre sohbet etti.
Bilecik TSO Başkanı Keskin, Görev süresi içerisinde İlimizde gerçekleştirdiği başarılı çalışma ve hizmetleri için Sn. Namal’a teşekkür ederek ziyaret anısına hediye takdiminde bulundu. Bundan sonraki emeklilik hayatı boyunca sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi.

• BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERTUĞRUL NAMAL, BİLECİK TSO’YA VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU