Mermer Ve Maden Sektörü Çalıştayı Düzenledik

• 01.12.2022
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Madencilik ve Taş Ocakçılığı  ile Madencilik Seramik Çimento İmalatı Meslek Komiteleri ve Bilmerder Derneği işbirliğinde; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinden Prof. Dr. Murat YURDAKUL’ un moderatörlüğünde Doğaltaş ve Maden sektöründe yaşanan sorunlar-çözümleri ve sektördeki yansımalarının değerlendirildiği istişare çalıştayı düzenlendi.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen çalıştaya, Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün, Sayman Üye Murat ÖZÇELİK, Meclis Üyelerimiz Şükrü KESKİN ve Hakkı AYNUR, ve Komite Üyelerimiz, Mermer ve Maden sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz katıldı.
Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Ergün ; “Sonuçlarının ilimiz ziyaret programları olan Bakanlarımıza iletilmesinin planlandığı toplantıların devamının geleceğini ve çözüm odaklı çalışılması için birlikte hareket ederek en iyi şekilde çalışacağız” dedi.
 Çalıştayın ardından karşılıklı soru cevapların paylaşıldığı çalıştay sona erdi.

• Mermer Ve Maden Sektörü Çalıştayı Düzenledik